RISING SPIRIT

Carina Mampaey

Energetisch verbonden en krachtig voor jou.

​Een voorliefde rond het medische, therapie en voeding mondde uit in de uitgebreide opleiding van Traditionele Chinese Geneeswijzen. Carina is als Tuina therapeut erkend door het OTCG. Ze behaalde haar officiële licentie als Kleurenpunctuur therapeut ontwikkeld door Peter Mandel. Ze schoolt zich in dit laatste ook permanent bij zodat ze de laatste inzichten voor uw gezondheid kan aanbieden. 

Kleurenpunctuur

De grondlegger van de kleurenpunctuur, Peter Mandel combineert  de oude wijsheden met de recentste kennis van bio-energetica.

Iedereen kent acupunctuur waarin we met naalden bepaalde acupunctuurpunten stimuleren of draineren. In de kleurenpunctuur gebruiken we licht en kleur die we in een bepaalde volgorde op acupunctuurpunten of huidvlakken gebruiken.

We werken vanuit het lichaam terug naar de oorsprong van de klacht. Het doel van kleurpunctuur is u bewust maken van hoe de ziekte of klacht ontstaan is zodat deze verlicht en opgelost kan worden.

STEL JE VRAAG


Overzicht individueel bij Carina

multicolored flower illustration

Tuina

Tuina is naast acupunctuur een belangrijke peiler in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Tuina therapeuten behandelen klachten door het masseren van pijnlijke acupunctuurpunten, energiebanen (meridianen) en lichaamszones. Ook manipulaties van gewrichten en wervelkolom worden uitgevoerd indien nodig.

Aanvullend gebruiken we cups, moxa of een naaldhamertje om aandoeningen te behandelen of te voorkomen. 

Specifieke ondersteuning is mogelijk bij spanning of pijn. Ook bij klachten van spijsvertering; slapeloosheid; duizeligheid; of verzwakking van het afweersysteem zoals hooikoorts, allergieën of fysieke trauma’s. Ook voor kinderen brengt Tuina vaak verlichting!

Te vermijden bij koorts; zwangerschap; spataders; inname van bepaalde medicatie (antibiotica, anti-depressiva), kanker; trombose of stolling-stoornissen​.

 STEL JE VRAAG


Overzicht individueel bij Carinaperson massaging the back of a woman

Coaching

De dieper liggende oorzaak van heel wat menselijke ongemakken bevind zich in het dagelijkse leven. Of het nu over het verleden, het heden of de toekomst gaat, het is mogelijk dat dit van invloed op je huidige functioneren en gezondheid. Op een zeker moment ben je klaar om dit voor jezelf aan te kaarten.

Mogelijk is dit een natuurlijk traject nadat initiële items verholpen werden met Tuina en/of Kleurenpunctuur.  

 STEL JE VRAAG


Overzicht individueel bij Carinaphoto of bulb artwork