RISING SPIRIT

Hoe deelnemen

We hopen dat je je comfortabel voelt bij een deelname die een gezonde samenwerking nastreeft.

We willen het liefst direct en persoonlijk houden met als visie een positieve en langdurige samenwerking. Je zal merken dat het ook praktisch blijkt. We willen het graag prettig voor jou en bepalen enkel het nodige zodat het ook prettig voor ons is. We beginnen met een paar basisgedachten.


Aanmeldingspromo

Bij je initiële deelname bieden we je de kans om het aanbod te verkennen en voordelig 3 lessen te proberen. Deze is op alle pagina's van de open lessen ineens vermeld en kan je zonder meer aankopen.

Dit is het minimale engagement om te starten bij Rising Spirit. Ben je tevreden over de kennismaking dan bespreken we je deelname vanaf dan.

Het verdere inschrijvingssysteem overlopen we dan nog wel.


4 Seizoenen

Bij Rising Spirit organiseren we ons volgens de jaargetijden. Je engagement is systematisch om de +/-11 lesweken. Je zal merken dat dit een positieve invloed heeft op jouw deelnemerservaring. 

Specifieke startdatums, vakanties en vind je op het seizoensoverzicht onder.

​Bij het begin van een seizoen schrijf je in voor je wekelijkse les(sen)reeksen. Je schaft hiervoor een seizoenpas aan die die als registratie. Daarop staat vermeld hoeveel Kredits of krediet je hoort aan te schaffen. Kredits zijn een soort munteenheid met kortingen. Meer hierover vind je onder de 'Belangrijke details'.

Elke deelnemer kan zichzelf online inschrijven per seizoen maar indien gewenst ontvang je een persoonlijk voorstel dat we samen bespreken zodat er geen verrassingen zijn.


Automatisch of à la carte

Wanneer je ingeschreven bent en regelmatig naar je les komt, hoef je enkel door te geven wanneer je niet aanwezig kan zijn. Het is de eenvoudigste werking voor een regelmatige deelnemer.

Volg je meerdere lessen dan is deze automatische aanmelding  wel open ter bespreking voor je secundaire lessen.

Afstemmen doen wij graag persoonlijk en makkelijk via WhatsApp en dus ook indien je wil deelnemen à la carte aan andere lessen.


Jouw voordeel

We ondersteunen jou graag met een aantal voordelen die in lijn liggen met jouw engagement en het begint heel eenvoudig:

In onze cafetaria vind je koffie, thee en water aan. Dit is inbegrepen je je deelname. Een zorg minder!

Volg je binnen een periode van 1 week (ma tot za) meerdere lessen dan geniet je van een weekbonus van 15% korting.

Enthousiaste deelnemers hebben nood aan een hoger krediet. Het Kreditsysteem biedt mooie kortingen aan vanaf bepaalde aantallen. Zo ondersteunen we jouw inspanning.

Onze shop met trainingsmateriaal en supplementen is voordelig voor leden.

;

Belangrijke details

Elkaar begrijpen is makkelijker. We gaan er van uit dat je deze informatie gelezen hebt en ter harte neemt.

Je neemt een seizoenspas voor elke les waarvoor je je vast engageert. Het bestaat uit 2 delen. De registratie van de pas zelf (€1) en de aankoop van een hoeveelheid Kredits. Een lage maar verplichte hoeveelheid Kredits wordt ineens afgerekend per les per seizoen. Daarnaast betaal je een kleine hoeveelheid Kredits per les die je effectief volgt. 

De vervaldatum van je Kredits is standaard 20 kalenderweken. Deze verschuift echter telkens mee indien je een nieuwe seizoenspas en de minimale Kredits koopt. Op deze manier zorg je ervoor dat je krediet geldig blijft.

Deze administratie en betalingen willen we afronden in de loop van de eerste week van dat elk seizoen.

Een bijkomende seizoenspas is van toepassing wanneer je de les regelmatig volgt. Kom je echter minder dan 60% dan kan je deelnemen aan een aangepast tarief met de juiste pas. Welke pas toelating geeft voor de andere lessen vind je per seizoenspas ineens vermeld.

Indien je de nodige ervaring hebt voor een les kan je echter wel een keertje deelnemen of proeven zonder pas. Vraag naar de aparte tarieven hiervoor.

Kredits zijn een soort munteenheid binnen Rising Spirit. Deze worden gebruikt om je vaste kosten en je deelname's per les te betalen. Het is een kortingssysteem. Binnen een langere termijn samenwerking met jou vinden we dat een zinvolle stimulans. 

Hoe meer Kredits je aanschaft hoe lager de eenheidsprijs per Kredit wordt. Enthousiastelingen doen hiermee een serieus voordeel. De eenheidsprijzen per aantal zijn geïndexeerd maar het aantal Kredits voor je lessen blijft. Zo zijn we in balans.

Je Kredits zijn steeds 20 kalenderweken geldig maar deze datum verschuift telkens mee wanneer je een nieuw krediet koopt bij de start van een nieuwe seizoen.  

We vinden het fijn als je iets wil bespreken. Vandaag doen we dat allemaal met onze gsm. Daarom willen we ook graag je nummer en werken we via WhatsApp. De lessen zelf volg je echter met een automatische aanmelding. Dit is het meest praktisch voor iedereen. Voor alle andere zaken gebruik je WhatsApp als een directe lijn ivm jouw deelname. Zo is de registratie van die melding veilig gesteld. ​Je kan zowel rechtstreeks communiceren of in via de lesgroep waar je in zit.

Belangrijk: Indien je afwezig zal zijn doe je dat ten laatste een uurtje voor de les start. Z​owel wijzigingen als extra lessen mag je ook op die manier doorgeven. Kies dus enkel voor een manuele aanmelding indien je regelmatig denkt te wisselen van les of je erg onregelmatig zou deelnemen.​ We vermijden onnodige communicatie. 

We vragen je niet om een ziektebriefje. We hebben begrip voor een langdurige hospitalisatie en/of revalidatie. Maar het is de enige geldige reden tot bevriezen van je krediet tot je hersteld bent. Ook dit deel je correct mee via WhatsApp.

Gewijzigde interesse’s of ideeën zijn je eigen verantwoordelijkheid. Ten allen tijde is je betaling definitief en leidt nooit tot teruggave van het deelnamegeld. Enkel alternatieven in het aanbod zijn te overwegen. Bespreek je opties persoonlijk.

Losse ontspannen kledij is steeds zinvol. Zorg voor je comfort. Vermijd jeans, strakke buikriemen, horloges en juwelen. 

Specifiek schoeisel voor binnen is vanwege hygiëne van toepassing voor alle lessen. Kousen of blote voeten zijn enkel aanbevolen voor Dao In Yoga.

Voor je fiets is er een prima plekje aan onze voordeur. Volg de kiezelweg naar achteren waar rechts achteraan het fietsrek staat. Fietsen niet tegen de gevel aub.

In onze straat parkeren met de auto is beperkt mogelijk. De geburen aan onze zijde van de straat appreciëren het gebruik van hun eigen oprit. De parkeervakken aan de overzijde van de langlaarsteenweg of in de leugstraat, de straat schuin over ons bieden voldoende ruimte. Je staat niet meer dan 50m van onze ingang.

1 keer per jaar bieden de mutualiteiten de mogelijkheid tot een terugbetaling. Deze kan verschillen per mutualiteit. Indien je dit nog niet voor een andere activiteit doet, kan dat dus ook bij ons. 

Dien een digitale versie in bij ons waar minstens je naam op staat. Onze naam en adres reeds op voorhand invullen, vinden wij leuk. Je activiteit, bedragen en data vullen wij dan aan.

Deelnemen aan een activiteit in Rising Spirit is op eigen risico en jongeren dienen begeleid te worden door hun ouders. Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen of schade in materiële of morele zin. Jezelf én anderen beschermen tijdens de activiteiten is de verantwoordelijkheid van alle aanwezigen, zeker bij gebruik van ons materiaal. Storend of onverantwoord gedrag kan leiden tot beëindiging van je deelname.  

Indien je in behandeling of therapie bent, moet je dit melden! Onze lessen, individuele sessies of producten uit de shop vervangen nooit enig medisch advies. Maak ons attent op letsels en trauma's die impact zouden kunnen hebben op de training.

De fysieke producten uit onze shop zijn algemeen verkrijgbaar en vragen dus jouw persoonlijke aansprakelijkheid in het gebruik ervan. Enig advies van onze zijde vervangt ook hier geen medische begeleiding. Indien een product afgeleverd wordt met schade kunnen wij slecht verantwoordelijk gesteld worden voor de eenvoudige vervangen van dat product.

Wij gebruiken jouw gegevens alleen in verband met onze activiteiten om je op de hoogte te houden en af te stemmen. Deze informatie blijft beschermd binnen Rising Spirit.

Seizoensoverzicht 2024

Het meteorologisch overzicht van de seizoenen leert ons dat het telkens 13 weken bevat. Wanneer we ons daar op afstemmen zijn onze lesdata en onze seizoenen handig bepaald. Met slechts een kleine aanpassingen komen we aan ongeveer 11 effectieve  lesweken per seizoen.


LENTE

ma 18/03 tot 06/06

We starten steeds in de week van 21/03

 • Paasvakantie 31/03 > 14/04
 • Rising Spirit sluit 07/06 > 31/06
 • Wij zijn open op:
  • 1 mei (dvdA)
  • 9 mei (OHH)
  • 20 mei (Pinstermaandag)


ZOMER

ma 01/07 tot 21/09

We starten steeds de maandag na 01/07

 • Wij zijn open op:
  • 21/07 (Nat.Feestdag)
  • 15/08 (Moederdag)

HERFST

ma 23/09 tot 07/12

We starten steeds in de week van 21/09

 • Herfstvakantie 27/10 > 03/11
 • Wij zijn open op:
  • 11/11 (Wapenstilstand)

WINTER

ma 09/12 tot ...

We starten steeds in de week van 08/12

 • Kerstvakantie 22/12 >05/01