Rising Spirit - Deelname Informatie

 
HERFST :  MA 18/09 TOT ZA 01/12/2017
 Lessen lopen altijd door in het aansluitende seizoen. Kleine wijzigingen mogelijk.
WINTERSEIZOEN VANAF 04/12/2017

DEELNAME INFO


Neem zeker contact op voor je een allereerste keer naar Rising Spirit komt : 0497 402 470

Wij gaan ervan uit dat je onderstaande regels en adviezen kent en ter harte neemt !

DEELNAMEKLEDIJ
Losse ontspannen kledij is steeds zinvol. U bent verplicht om met specifieke binnenschoenen of op kousenvoeten mee te doen. Het binnenschoeisel mag ook gebruikt worden voor activiteiten buiten op de weide wanneer het droog is.
De kast met vakjes in de zaal laat toe om je spullen op te bergen, veilig én in het zicht.

PROEVEN - KENNISMAKEN VOOR DE EERSTE KEER
Neem contact met ons op via mail of telefonisch (zie hoofding). Zo vermijden we misverstanden over de inhoud of de impact van de lessen. We adviseren u graag !
De promotie van 4 lessen aan €20 is standaard. Daarna kosten alle lessen evenveel. Het enige prijsverschil zit in uw engagement wanneer u een meer lessen reserveert. Info op het prijsoverzicht (links).

INSCHRIJVEN / KOSTEN NA DE PROEFLESSEN
Na de KENNISMAKINGSPROMO hoef je bij een “Introreeks” enkel het verschil t.o.v. de seizoensprijs te betalen. Voor “open lessen” neem je een nieuw abonnement dat je steeds binnen de 15 lesweken opneemt.

GEMISTE LESSEN
Binnen je voorziene periode van reservatie bieden we maximale flexibiliteit. Indien jouw type les niet kan, staan verder alle “open lessen” voor je open.  Genoeg keuze om je betaalde lessen alsnog op te nemen.

PARKEREN
Onze geburen appreciëren het gebruik van de wegcode. De parkeervakken aan de overzijde of de straatzijde in de Leugstraat staan ter beschikking. Ga a.u.b. niet op een oprit staan.

CAFETARIA
Enkel deelnemers mogen deze gebruiken. Geniet zoveel je wil van de rust en energie van onze cafetaria. Respecteer wel een eventueel lopende les. Een kleine inspanning om op te ruimen is welkom. Betaal telkens vooraf met gepast muntgeld. Eigen dranken zijn niet toegestaan.

SHOP
Onze kleine shop garandeert producten met fundamentele ondersteuning. 9 op 10 kan u een bezoek aan de huisdokter vermijden. Wij bieden 10% korting op de normale winkelprijs.
Vraag gerust advies aan de lesgever. Vermijd het storen van de les.

BETALINGEN
Wij prefereren Bancontact maar cash betalen of overschrijvingen zijn ook altijd mogelijk.
Indien gewenst kan een factuur worden opgemaakt. Vraag dit liefst op voorhand.

AANSPRAKELIJKHEID
U neemt deel op eigen risico en jongeren onder verantwoordelijkheid van hun ouders. Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen of schade in materiële of morele zin. Spring aandachtig om met aangeboden materiaal zoals ballen of stokken. Uzelf én anderen beschermen is de verantwoordelijkheid van iedereen aanwezig.

Je verklaart in normale fysieke en/of emotionele toestand te verkeren. Indien u in behandeling of therapie bent, dien je dat te melden ! Onze lessen vervangen nooit enig medisch advies.

Indien wij van mening zijn dat uw gedrag storend is voor onze activiteiten behouden wij het recht om uw deelname te weigeren.

U bent verantwoordelijk voor uw keuze om deel te nemen binnen het kader van ons centrum. Gewijzigde interesse’s of ideeën zijn uw eigen verantwoordelijkheid. Enkel hospitalisatie is een geldige reden tot verlenging van uw deelnameperiode. Uw betaling is definitief en leidt nooit tot teruggave van het deelnamegeld.

Losse lessen zijn 15 lesweken geldig. Een seizoensdeelname is volgens de vermelde data bij inschrijving. Wanneer een les door ons wordt geannuleerd kan je deze meenemen naar een volgende periode.


TER INFO 
Rising Spirit en de Golden Flower Tai Chi School
Onze Tai Chi studenten volgen lessen in de Golden Flower Tai Chi stijl.
Rising Spirit - Creating foundations for life
Rising Spirit - Creating foundations for life
Rising Spirit - Creating foundations for lifeHome.htmlshapeimage_31_link_0

Langlaarsteenweg 45 bus 1 Aartselaar                            info@risingspirit.be

                                                                                 0497 402 470

LINKS
LINKS